29 Ekim 2015 Perşembe

Dexter (2006-2013)

          Biraz eskilere döneyim dedim, özellikle favorilerimi yazayım. İlk olarak Dexter ile başlıyorum. Bebek yüzlü katilimizle. 5 sezon boyunca kötüleri cezalandırdı, sadece kötüleri öldürürdü çünkü babası ona öyle öğretmişti. Gerçi bir babanın oğluna (üvey) öldürmeyi öğretmesi de ironik ama başka çaresi yoktu, çünkü Dexter dayanamıyordu. Her şey böyle başlamıştı. 2008 de o heyecanlı günler. Yeni sezonlar gelmek bilmez, geldiklerinde de heyecandan hemen geçip giderdi. Her bölüm heyecanlıydı, her bölüm gerilimliydi. Ve en güzel anlar hep Dexter'ın her tarafı poşetlerle kapladığı anlardı... Heyecanla beklerdik Dexter'ın kötü adamı öldürmesini. Dexter kötü değildi, kötünün iyisiydi. Miami'de yakalanamayan kötüleri yakalayan ve "kendi yoluyla" cezasını veren ince ruhlu bir katildi.








          Kadrosunda Michael C. Hall, Jennifer Carpenter ve David Zayas'ı bulunduran Dexter, Emmy ve Altın Küre ödüllü bir dizi.
         Ne olursa olsun 1. sezonu hiç bir sezonuna değişmem, ancak 8 sezonun hepsinin de birbirinden güzel olduğu ayrı bir konu. Evet Dexter izlemeyen çok şey kaybetmiştir, çünkü belki de Amerikan, hatta dünya dizi tarihinin en sıra dışı karakteridir. Sosyal, herkesin çok sevdiği bir seri katil. Hem de ne seri, izleyince göreceksiniz. Bir seri katil ne kadar sevilebilir sorusuna cevap arıyorsanız Dexter izleyin. Aramıyorsanız da izleyin çünkü seveceksiniz.
          Fazla gerilip, bölümleri yarıda kapatıp sonra izlediğimi bilirim Dexter'ı. Her dizi severin izlemesi gereken bir dizi Dexter. Sakın izlememezlik etmeyin. Herkese iyi seyirler.
Burada da fragmanı. Bunu izleyince bile insan heyecanlanıyor.

Imdb Puanı 8,9

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder