31 Ekim 2015 Cumartesi

The Big Bang Theory (2007-)

     
Evet bugünkü devam eden dizimiz The Big Bang Theory. 4 süper zeki bilim adamı ve karşı komşu Penny'nin maceraları 9 sene öncesinde başlamıştı ve hala devam ediyor. Yapılmış en iyi komedi dizisi, tabi benim fikrim. Hem zeki, hem okul ineği hem de komik olunuyormuş demek ki :)
     
Dizinin yapımcısı Two and a Half Men'in de yapımcısı olan Chuck Lorre oyuncular ise Jim Parsons, Kaley Cuoco, Johnny Galecki , Simon Helberg ve  Kunal Nayyar'dan oluşuyor.
     
Bir apartman dairesinde yaşayan İki ev arkadaşının (Sheldon ve Leonard)'ın karşı dairesine Penny isminde yeni ve güzel bir kiracı taşınır. İşte hikaye burada başlar. Hiç birinin kız arkadaşı olmayan ve Penny gibi kızların " ezik "olarak nitelendirdiği 4 kişinin onunla ilişkileri anlatılmaya başlanır. 4 tane garip çocuksu ama kendi alanlarında dünyanın en zeki bilim adamları olan 4 arkadaş ve Penny'nin ilişkisine hayran kalacaksınız. Gerçekten izlemeye değen, her bölümü birbirinden komik olan bir dizi.



         
1 altın küre ödüllü bu zeka dolu ve müthiş komedide kendinizi kaybedebilirsiniz, gülmkten karnınıza ağrı girebilir bazı bölümlerde. Her karakter ayrı güldürüyor ve her karakteri ayrı seviyorsunuz. Sevmeyeceğiniz hiç kimse olacağını sanmıyorum. Tam da daha önce söylediğim gibi kendinizi dizinin içinde, onlardan biriymiş gibi hissedeceksiniz(tabi bazen fazla akıllı karakterler olduğunda kendinizi aptal gibi hissedebiliyorsunuz) . 
         
Aslında söyleyecek fazla bir şeyde yok izleyin pişman olmayacaksınız. Hele ki daha önce hiç izlemediyseniz 9 sezonu arka arkaya izleyebilirsiniz ve gerçekten unutulmaz olur. 
       
         
Dizi 25 dakikalık bölümlerde oluşuyor ve bir sezonda 24 bölüm yayınlanıyor. Şu anda 9. sezon devam ediyor ve 10. sezon çoktan garantilenmiş durumda. Kaçırmayın.

Imdb Puanı 8,5


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder