28 Ekim 2015 Çarşamba

The Flash (2014-)

The Flash belki de izleyebileceğiniz en iyi süper kahraman dizisi. Her ne kadar biraz daha çocuklar için olduğunu düşünsem de gerçekten sürükleyici ve etkileyici. Arrow için söylediklerimi Flash için söylemem mümkün değil. Kanalları, yapımcıları aynı olsa da hatta Flash, Arrow'dan türemiş olsa bile çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. 2 dizi birbirine bağlantılı, beraber ilerliyorlar. Arrow 3. sezonda iken Flash başladı çok da iyi yaptı aslına bakarsanız.
   
Yapımcılar yine Greg Berlanti, Geoff Johns ve Andrew Kreiserberg oyuncular ise : Grant Justin, Candice Patton, Danielle Panabaker vs .
     
Şu anda 2. sezon devam etmekte 3. sezonun olup olmayacağı kesin değil, ama büyük ihtimalle olacaktır. Böyle diziler kolay kolay bitmez. Aynısı Arrow için de geçerli.

Flash, Arrowdan türemiş bile olsa kendi hikayesine daha sadık bana sorulacak olursa. Ve özellikle Flash'ı canlandıran Grant Justin harika bir seçim olmuş. Flash kostümüne cuk oturmuş diyebilirim. Hikayemiz Central City'de geçiyor, şehirde büyük bir patlama oluyor ve Barry (Flash) yıldırım çarpması sonucu 9 ay komada kalıyor ve bu süre boyunca ona doktor Harrison Wells (şehirdeki patlamanın sorumlusu). 9 ay sonra Barry uyandığında süper hıza sahip olduğunu fark ediyor. Ve bu gücünü suçla savaşmakta kullanıyor (biri de farklı bir şey yapmaz zaten) Yeni takımı dr Harrison Wells, Caitlyn ve Cisco ile beraber suçla savaşıyorlar. Bu sırada Barry'nin daha da hızlanabilmesi için çalışmalar yapılmakta. Sanırım bu kadar yine spoiler vermeyeceğim . İzlemenizi tabi ki tavsiye ediyorum. Tavsiye etmeyecek olsam burada işim ne zaten. İyi seyirler. Bu arada son bir tavsiye; 
    
Arrow 3. sezona geldiğinizde Flash'a başlamanız olacak. Hikayeyi tam olarak kavrayabilmeniz açısından. Çünkü Flash, Arrow'un 2. sezonunda ortaya çıkıyor, daha doğrusu Barry.

      Imdb puanı : 8,3


                                                           
     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder