31 Ekim 2015 Cumartesi

Prison Break (2005-2009) ve Geri dönüşü

       
Bugünkü daha önce gösterilmiş ancak bitmiş diziler yazımızda sırada başka bir efsane var, Prison Break Wenthworth Miller ve Dominic Purcell başrollerde. Ayrıca müthiş oyunculuğuyla Robert Knepper T-Bag rolünde harikalar yaratıyor. Adından da belli olacağı gibi dizi tam bir "kaçış" dizisi. Her bölümünde muhteşem bir heyecana sahne olan dizi, haksız yere hapse atıldığını düşündüğü abisini hapishaneden ve ölüm cezasından kurtarmak isteyen Michael Scofield'ın kusursuz bir plan yapmasıyla başlıyor.
       
Lincoln Burrows (abi )'un işlediği söylenen suçtan kurtulmak gibi bir şansı olmadığını anlayan Michael onu hapishaneden kaçırmak için hapse girer, devlette bu işin içindedir ve temize çıkmak için çok uğraşmaları gerekmektedir. Michael planını uygulamaya sokar ve hapse girer bu günden sonra hiç bir şey aynı kalmayacaktır, kaçış başlıyor.


Geri Dönüş!!!

         
Birazcık eskimiş gözükebilir, ama bir arşive olmasını mutlaka isteyeceğiniz bir diziden bahsediyoruz. Ve artık izlemeyenin kalmaması gerektiğini düşünüyorum. İzlemediyseniz mutlaka izleyin çünkü, Prison Break 7 yıl sonra geri dönüyor söylentileri var şu anda.
         
        
Fox'ta 2005-2009 arası gösterilen dizi tüm dünyada çok sevilmişti ve bitişiyle herkesi şok etmişti.
          
Kanalın patronları Dana Walden ve Gary Newman dizinin 2 ana karakteriyle birlikte 2016 yılında geri döneceğini açıkladı. (Hatırlarsanız 2'li kısa zaman önce Flash'ta suç ortağı olarak da karşımıza çıkmıştı).
          
5. sezonun 10 bölümden oluşacağı konuşuluyor. Ama unutmadan şu an için bunlar spekülasyon ve dizinin fragmanı yayınlandığında ilk yayınlayanlardan biri de ben olacağım, en çok sevinenlerden biri olacağım da kesin :) 
          
         
Not: 5. sezon geliş haberini gazetelerden okuduğum için sizlerle paylaşıyorum, sadece bir spekülasyon olsaydı burada paylaşmazdım. 

        
Unutmadan, diziyi bitirdiyseniz ve dizi bittikten sonra çıkan Tv filmini izlemediyseniz olmaz. Prison Break- The Final Break isimli filmi de izlemeyi unutmayın 2009 yapımı ve dizinin devamıdır, sonudur. İzlemeyenler ve hatırlamak isteyenler için aşağıda dizinin fragmanı bulunmaktadır.


                                                                                     Imdb Puanı : 8,5

                                                          


       Evet bunu yazma sebebim de yine gün içerisinde "en az " 1 devam eden, 1 adet bitmiş ve 1 adet yakın zamanda başlamış dizi tanıtımı yapmak istememdir. Umarım beğenirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder