29 Ekim 2015 Perşembe

Limitless (2015-)

         
Bir uyuşturucu düşünün, hap düşünün. Onu aldığınız anda dünyanın en zeki insanı oluyorsunuz. Ama çok kısa bir sürede sizi yiyip bitiriyor ve ölüyorsunuz. Şimdi de o ilacın sizi dünyanın en zeki insanı yaptığını ve öldürmediğini düşünün. İşte şimdi Brian'ın dünyasındasınız. Brian tüm hayatı boyunca bir şeyler kovalamış ama sonunda hiç bir şey olmadığının farkına varmış bir genç . Ta ki NZT 'yi keşfedene kadar.
         2011 yapımı, Bradley Cooper'ın başrolde oynadığı Limitless filminin televizyon uyarlaması olacak bu dizide Brian Finch'in NZT isimli bir uyuşturucuyla değişen hayatı konu alınacak.





           
Başrollerde Jake Mc Dorman ve Dexter'dan da tanıdığımız Jennifer Carpenter yer alıyor. Yapımcılığı ise Craig Sweeny üstlenmiş durumda. Şu anda ilk sezon devam etmekte ama 2. sezon onayı şimdiden alındı bile. Ki bu kadar tutmasının sebebi de belli. Dizi gerçekten çok iyi ! 2011 deki filmin çok daha iyi bir devam versiyonu gibi. Kurgu çok iyi, senaryo çok iyi tipler cuk oturmuş ve ilacın etkileri çok güzel işlenmiş. Filmdekinden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim ben.
            
Dizinin yapımcılarından biri de 2011 deki filmde başrol oynayan Bradley Cooper ve iyi çalıştıkları belli oluyor. %100 önerebileceğim bir dizi. Eğer filmi izlemediyseniz öncesinde ona da bakmanızı öneririm, çünkü onun devamı gibi gidiyor birazcık da. Daha doğrusu film izlenirse çok daha iyi anlayabileceğinizi, öncesini de kavrayabileceğinizi söylüyorum.


            
Dizinin 1 sezonu 22 bölümden oluşacak. Aslında bu tarz 22 bölümlük diziler yerine 10-13 bölümlük diziler bu aralar daha ön plandaydı. Tekrar bir "22 liğin" ortaya çıkmasına sevindim. Dizi eğlenceli olacak gibi gözüküyor, bence deneyin derim. İyi seyirler.




Dizinin Fragmanı da burada.
Imdb Puanı : 8,1 (açıkçası yükselmesini bekliyorum dizi böyle devam ederse, tabi daha çok yeni olduğundan büyük konuşmayalım)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder