28 Ekim 2015 Çarşamba

House Of Cards (2013-)

Öncelikle House of Cards ile başlıyorum. Son dönemin en iyi dizilerinden, büyük başarı yakalayan dizilerinden biri. Başrollerde Kevin Spacey(Frank Underwood), Robin Wright (Claire Underwood) un paylaştığı, Amerikan siyasetinin kirli dünyasının anlatıldığı bir dizi. Diziyi izlerken bağımlılık yarattığı ise bir gerçek .
         
Dizinin yapımcılığını ise Kevin Spacey ve David Fincher üstleniyor. Micheal Hobbs'un aynı isimli kitabından uyarlanmıştır. Ve daha önce BBC'de mini dizi olarak yayınlanmıştır.



Kevin Spacey'in ise oyunculuğunu bir dizide görmek ayrı bir heyecan. Kısaca size dizinin konusunu anlatayım; 

     
 Kurnaz bir Meclis Üyesinin, Dışişleri bakanı yapılma sözü alıp, bu söz yerine getirilmedikten sonra yaptıklarını anlatıyor. Türlü türlü kurnazlıklar ve oyunların döndüğü bu diziyi başından sonuna kadar ağzınız açık izleyeceksiniz diyebilirim. Frank Underwood'un yükselişine,oyunlarına ve muhteşem zekasına tanıklık edeceksiniz. 
       
 Kendi açımdan dizide çok sevdiğim bir konu da " iyi adam " ve " kötü adam " lar yok. Sadece insanlar var. Ve bu insanların birbirleriyle güç savaşı var. Eğer izlemeye karar verirseniz doğru karar olacaktır. Dizinin şu anda 3. sezonu devam etmekte ve şimdiden 4. sezon için onay almış durumda. 

    Imdb puanı : 9.0      .Dizinin fragmanını burada bulabilirsiniz
    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder