14 Kasım 2015 Cumartesi

Brooklyn Nine-Nine (2013-)

Evet yine eğlenceli bir diziyle buradayız. Bu aralar çok komedi dizisi paylaştım sanırım. New York Polis Departmanının 99. bölgesinde dedektif olan Jake Peralta işini çok iyi yapan, ama hala çocuk gibi davranan hiç bir sınır ve kural tanımayan disiplinsiz bir dedektiftir. Ancak suçlu yakalamada da onun gibi yoktur ve kuralları ona uygulatacak bir baş komiser de yoktur başında.

Ta ki Ray Holt o boşluğu doldurana kadar. Yeni atanan ve gay olduğunu açıklamış bir baş komiserle çalışmak zorundadır (gay olduğunu söyleme sebebim dizide de çok kullanılması, yoksa burada bu kadar bağırarak belirtmezdim).

Genel olarak bu ikili arasındaki komik çekişmeyi, suçluların yakalanışını ve ofiste gerçekleşen olayları izleyeceğiz anlayacağınız.



Dizi gayet eğlenceli, bölümleri arka arkaya izlemek daha da eğlenceli. Tabi ki gerçek dışı çok olay yaşanıyor ama bu bir komedi dizisi. Sonuçta polis akademisinde de polislik mantığı dışında çok şey oluyordu ama gülüyorduk. Ne yalan söyleyeyim en sevdiğim komedi dizisi diyemem ama gerçekten en çok güldüğüm 2-3 tanesinden biri. Bazen insanı güldürecek anı çok iyi yakalamışlar.

Oyuncular karakterlere çok yakışmış, karakterler ise 10 numara. Hepsi birbirinden ilginç ve şirinler. Biraz klasikler ama iyiler. Mesela başrolde komik, çocuksu ama hepimizin kahramanı olacak bir adam yan rollerde bir tane sert polis, bir tane pısırık polis, bir tane de işini hep tamı tamına yapan sıradan ama güzel bir polis ve buna kimin asıldığını az çok tahmin edebiliyorsunuzdur sanırım.

Bence dizi güzel , eğlenceli her şey var. Gülmek isterseniz açın izleyin. Hatta şöyle söyleyeyim başlayım mı başlamayım mı diye düşünürseniz direk başlayın asla pişman olmazsınız. İyi seyirler. 

Imdb Puanı : 8,3



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder